Als beginner starten in de sportschool en nu?

Stop met trainen als je dit nog niet hebt opgelost

8+

Fitness ervaring

100+

klanten geholpen

300+ 

downloads e-book!
nick-schuurman-shredded-gespierd

De 'typische beginnersfout'

Als startende sporter word je overladen met prikkels; klikkende geluiden van de gewichten, hijgende mensen & overvolle ruimtes. 

Ik startte mijn fitnessjourney bij een lokale sportschool waar je zowel met machines als met losse gewichten aan de slag kon. Zonder enige ervaring of wetenschap ging ik van start en al snel belande ik aan een reeks met blessures; verkeerde houding, overtraining (enthousiaste jongen) en te weinig rust. Niet wetende nog op dat moment dat dit lag aan mij.


Een kleine ander half jaar later kwam ik in contact met de branchevereniging en een opleiding over fitness & gezondheid. Ik stopte toevallig in diezelfde periode met mijn sport, voetbal, opleiding en ging me volledig hierop focussen.


Na het volgen van deze opleiding kon ik eigenlijk direct aan de slag in de sportschool en wilde ik niets liever dan mensen helpen ook gezonder en fitter te worden. 


Ik wilde graag lekkerder in me vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en gespierder worden. 


Ruim drie jaar later consistent te trainen, beter te slapen en mezelf te ontwikkelen met de belangrijkste kennis ben ik nu ruim 86 kilo, waar ik eerst 72 woog met 8,5% vetpercentage.
Nu weeg ik 86 kilo, is mijn BMI in het felgroene beland, voel ik me beter en sterker dan ooit!profielfoto-fleur-sportief-met-nick-fit-voor-het-leven

Fleur zegt: 

Blije & tevreden klant

'Nick denkt verder dan alleen voeding en training, hij bespreekt ook de balans in het dagelijks leven en hoe je in je vel zit.'

Doelgericht en resultaat gericht aan de slag?

personal coach train en schema nick schuurman sportief met nick

Zo merkte ik dat

 • Ik leerde hoe ik het beste kon trainen
 • Welke factoren ervoor zorgde dat ik geen vooruitgang boekte
 • Hoe ik de beste keuzes voor mezelf maakte
 • De impact op minder herhalingen, mij dit meer resultaat opleverde
  • Ik leerde wat rust met mijn lichaam deed
  • Wat we kunnen leren van de prehistorie
 • Wil je eindelijk meer spieren opbouwen of gespierder worden?
 • Je wilt je goed voelen, lekker in je vel zitten
 • Je wilt meer zelfvertrouwen hebben

Dit tref je aan in het Fit voor het leven programma

geef nooit op voor jezelf

Combi Theorie-praktijk

Geleerde stof direct toepassen in het leven
Direct toegang
Geen resultaat geld terug garantie

Problemen als uitdagingen

Omdenken.. zie in ieder negatief punt iets positiefs
Direct toegang
Geen resultaat geld terug garantie
handen samen werker

Interactieve sessies

Help & motiveer elkaar in de (oud deelnemers) community. 
Direct toegang
Geen resultaat geld terug garantie
fit voor het leven cursus
€ 500,-
€ 49,-

Fit voor het leven programma

Je krijgt nu TIJDELIJK als EXTRA het trainingsplan voor beginners. Dit trainingsplan beschikt over 3 schema's. Gebaseerd op ervaring van een beginnende sporter. Zo kun je leren van de plannen die ik als professional heb geschreven. GEEN RESULTAAT? GELD TERUG GARANTIE!
fit voor het leven cursus

Dit is wat je krijgt:

Fit voor het leven 

Om meer spiermassa op te bouwen in een effectievere tijd.

Stappenplan voor beginners

Het trainingsplan voor beginnners voorde komende 8-12 maanden. 
€ 540,-

Fit voor het leven

Ik heb nog geen sportschool abonnement, is het dan wel handig deze cursus te kopen?

Als je nog geen sportschool abonnement betekend dat niet dat je er niks van kunt leren. We hebben over de verschillende facetten van het leven; slapen, herstellen, gebruik van alcohol, effecten van gebruik van drugs, verschillende trainingsmethodes die je ook kunt toepassen ook verder voeding en het stellen van prioriteiten. Daarom kun je deze prima aankopen om te starten met deze kennis in de sportschool.

Ik ben niet technisch aangelegd, kan ik hulp krijgen van jullie?

Ook als je technisch niet bent onderlegt is het systeem erg simpel.
Je krijgt een e-mail van ons met daarin de vraag om een wachtwoord aan te maken 3) je maakt een wachtwoord aan 4) vervolgens kun je inloggen via de Huddle app of website versie. 5) Mocht je alsnog verder vragen hierover hebben dan kun je ons een e-mail sturen naar info@sportiefmetnick met als onderwerp 'technische hulp fit voor het leven' en dan gaan we je via die weg verder snel helpen.

Direct toegang!
Geen resultaat? Geld terug garantie!